O NAMA

Osnovan 1983. godine

Ski servis „Gašo“ otpočeo je sa radom 1983. godine, u Užicu u maloj garaži (Kao i Steve Jobs). Osnovao ga je Velibor Čorbić koji je dugi niz godina radio kao ovlašćeni serviser poznatih evropskih firmi „Marker“ , „Elan“ i „Alpina“. Nakon obuke u fabrici „Elan“ koja je u tom trenutku bila jedina ovlašćena fabrika za obuku servisera,otvara se mala manufakutra.Sve ostalo je istorija!

Naš početak

Ski servis, koji danas poznajete i volite, osnovan je davne 1983. godine u skromnoj garaži, na isti način kao što su Bil Gejts i Stiv Džobs započeli svoje legendarne karijere. Tada je Zlatibor dobio mesto gde su svi skijaši mogli da pronađu sve što im je potrebno za nezaboravne zimske avanture.

Velibor Ćorbić Gašo, ovlašćeni serviser i pravi majstor svog zanata, bio je ključna figura u stvaranju i rastu ovog servisa. Sa neverovatnom strašću i posvećenošću, Gašo je brzo stekao reputaciju najboljeg servisera u gradu. Njegova stručnost i pažnja prema detaljima činili su svaki par skija savršeno pripremljenim za stazu.

Ubrzo je ceo grad počeo da dolazi kod Gaša, kako bi servisirali i kupovali svoje skije. Njegova garaža postala je mesto okupljanja svih ljubitelja skijanja, gde su se razmenjivale priče o najnovijim avanturama na snegu i gde su se rađale nove ideje za unapređenje opreme.

Ski servis danas

Uz veliki trud i predanost, naš ski servis je rastao i razvijao se. Postao je simbol kvaliteta i pouzdanosti, gde su se generacije skijaša pripremale za svoje zimske pohode. Svaki posetilac znao je da će ovde dobiti vrhunsku uslugu i opremu, zahvaljujući viziji i radu Velibora Ćorbića Gaša.

Danas, sa ponosom gledamo na naše skromne početke i na sve što smo postigli. Pre svega, zahvaljujemo se svim našim vernim klijentima i prijateljima koji su nas podržavali tokom svih ovih godina. Vaša lojalnost i poverenje omogućili su nam da napredujemo i unapredimo naše usluge.

Hvala vam!

Želimo da vam uputimo iskrenu i duboku zahvalnost za vašu dugogodišnju vernost i podršku. Bez vas, naš ski servis ne bi mogao da postane ono što je danas – mesto gde skijaši svih generacija dolaze po vrhunsku uslugu i opremu.

Vaše poverenje i lojalnost su bili ključni za naš uspeh i stalni razvoj. Vi ste nam omogućili da unapredimo naše usluge i postignemo visoke standarde kvaliteta. Svaki vaš dolazak, svaka pohvala i sugestija, doprineli su tome da naš servis postane prepoznatljiv po svojoj izvrsnosti.

Osim toga, hvala vam što ste deo naše priče, što delite sa nama ljubav prema skijanju i što nas inspirišete da budemo bolji. Vaša podrška nas motiviše da nastavimo sa istom strašću i posvećenošću pružati najbolju moguću uslugu.